Misschien wil jij ook wel een eigen warehouse starten of ben je er net mee begonnen. Dan kom je vast voor best een hoop uitdagingen te staan. Uitdagingen die wij ook nog steeds hebben maar door de jarenlange ervaring van Niels zijn wij ook in de positie om advies te geven. Bijvoorbeeld over locatie of  aanschaf van stellingen. Niels heeft ook veel ervaring op het gebied van software binnen de logistiek opgedaan, dus ook die uitdaging gaat hij niet uit de weg.

Als je al jaren een eigen magazijn runt, ben je ervaren in deze tak van sport. Toch kan het fijn zijn om een sparringpartner te hebben. Iemand die het vanaf een andere kant kan bekijken, er neutraal instaat en eerlijk advies kan geven. Je bent immers nooit te oud om te leren. Zeker ook als het gaat om software en tools die continue aangepast worden aan de tijd waarin we leven. Daar wil je toch ook mee werken? 

Kom eens praten. We kunnen je echt van alles vertellen over de systemen waar we nu mee werken, maar ook over de software en tools waar we ervaring mee hebben. Trouwens, van elkaar leren, is nog veel leuker. Waarom zou je het alleen doen als dichtbij advies voor het oprapen ligt. 

WhatsApp chat