Het verhuizen van al je goederen naar een nieuw magazijn is een mega klus. Iets waar je tegenop ziet, het is veel werk, kost een hoop tijd en tijdens de verhuizing is het lastiger om orders te picken, laat staan te leveren aan de klant. Toch is het soms nodig. Dan werk je graag samen met een partij die alles kan aanbieden. Omdat wij een beveiligd pand hebben, staan jouw goederen altijd veilig opgeslagen. Wij hebben een eigen truck met oplegger die we in kunnen zetten voor de verhuizing. Ook hebben wij een groot netwerk waardoor we snel en eenvoudig extra wagens en chauffeurs in kunnen zetten.

Laat je niet afschrikken voor de tijd en energie die het kan kosten. Je geeft het uit handen dus je hoeft je geen zorgen te maken over de afhandeling. Leun maar lekker achterover of benut je tijd in het afmaken van jouw to do list. Ga naar een hutje op de hei voor een strategie sessie. Voor je het weet, staan de goederen netjes op de nieuwe locatie, waar we voorzien zijn van de allernieuwste snufjes. Zo wordt verhuizen nog leuk. We hebben hier ervaring mee dus als je wilt weten hoe wij dit eerder hebben gedaan, binnen welke tijd en hoe snel er weer orders gepickt werd, vraag het ons dan gerust.

S A M E N  M E T  V E R D E L  L O G I S T I E K  N A A R  E E N  A N D E R  P A N D 

Dat kan ook!

Omdat we al zoveel ervaring hebben, kan je samen met ons verhuizen naar een ander pand. Wanneer je het pand in eigen beheer wilt houden en ons de opslagwerkzaamheden wil laten doen. Dit doen wij nu zelfs al. Zo heb je een sparringpartner die vakkundig is en daarom het beste advies weet te geven.

Samen verder

Verdel Logistiek

WhatsApp chat