Ons splinternieuwe en moderne warehouse leent zich enorm goed voor al uw logistieke diensten. We zitten op een zeer strategische plek, dichtbij Schiphol en midden in de Randstad. Wij delen dit magazijn met onder andere Dobbe Transport. Het totale pand bestaat uit 4 afzonderlijke brandcompartimenten en heeft 7 docks. Verdel Logistiek heeft momenteel 1 unit in gebruik. Dit vanwege de recente verhuizing naar een tweede locatie. 

In het magazijn staan stellingen van het merk Jungheinrich. We hebben deze stellingen geplaatst om 4 hoog pallets weg te kunnen zetten. Zoals je van ons gewend bent, willen we de ruimte zo nuttig en efficiënt mogelijk gebruiken. Ook helpt dit mee om de orders snel te picken. We werken met een Warehouse Management Systeem om alles nog makkelijker te maken. Zo staan de orders snel klaar voor transport. Met reachtrucks en elektrische pompwagens helpen we onszelf ook een handje. Hierdoor kunnen we meer orders picken en makkelijk laden en lossen.

Met een eigen truck en oplegger doen wij met hetzelfde gemak ook uw transport. 

Bij Verdel Logistiek staan uw goederen schoon en veilig. Het pand in Alphen a/d Rijn is beveiligd met camera’s, een hek en alarm. Al onze vierkante meters worden dus goed in de gaten gehouden. Na een melding vanuit de alarmcentrale worden de camarabeelden direct nagekeken. Ook worden de eigenaar van het pand en Niels gebeld. Het pand wordt vervolgens nauwkeurig nagelopen. 

WhatsApp chat