Orderpicken

Vanuit ons magazijn stellen we elke binnengekomen order met zorg samen. We gebruiken draadloze handscanners om de order te verzamelen, waarna deze efficie╠łnt op de klaarstaande pallet wordt opgebouwd.

VL BEELDR WEB Klein 33

De pallet wordt door onze volautomatische sealmachine vervolgens ingepakt en daarna voorzien van de pakbon en een adreslabel. De automatische handelingen in dit proces zijn voor ons een voorbode op de toekomst, waarin we er op termijn naar streven waar mogelijk te automatiseren, zonder de persoonlijke service die Verdel Logistiek kenmerkt daarbij uit het oog te verliezen.

Over Verdel Logistiek

Vanuit het hart van de Randstad werken wij elke dag met veel plezier en passie om onze klanten en partners optimaal van dienst te zijn. Met heel veel vaste samenwerkingen in een uitgebreid Europees netwerk, bevindt onze grootste afzetmarkt zich in de Benelux en Duitsland. Ons afzetgebied in Frankrijk en Scandinavie╠ł groeit hard. Verdel Logistiek is jouw betrouwbare logistieke partner, die op elk moment tot jouw dienst is.