Over ons

Professioneel en persoonlijk. Dat is waar Verdel Logistiek voor staat. Sinds de start in 2018 zijn we enorm gegroeid. We begonnen in een hal van 500 vierkante meter, nu werken we vanuit onze centraal gelegen hoofdlocatie in Alphen aan den Rijn op maar liefst 12.000 vierkante meter. Dit hebben we samen met onze klanten, partners en al onze medewerkers voor elkaar gekregen en daar zijn we enorm trots op.

VL TEAM

Betrouwbaar en gemotiveerd

Wij geloven in partnership. Je kan alles alleen willen doen, maar volgens ons is dat niet altijd de beste oplossing. Bij Verdel Logistiek werken we in een gedreven team, waar ons logistieke hart volop klopt. Met collega’s die betrouwbaar en gemotiveerd zijn. We blijven ambitieus en omdat we hard groeien, doen we ons uiterste best om goede mensen aan ons te binden die dezelfde normen en waarden ondersteunen. Onze organisatie is klaar voor de volgende stap en het juiste teamgevoel daarbij behouden is voor ons ontzettend belangrijk. Natuurlijk hoort daar een passende beloning bij en deelt het team bij goed resultaat mee in de winst. Want zonder personeel hebben ook wij een probleem.

Transparante organisatie

Met elkaar beschikken we over een groot netwerk en veel ervaring in deze mooie sector. Bij elke opdracht streven we hetzelfde, hoge serviceniveau na. Mede daarom zijn er zowel intern als extern veel contactmomenten en gaan we in onze transparante organisatie informeel en positief met elkaar om. Zo kunnen we snel en flexibel handelen als dit gewenst is. Afspraken komen we altijd na en we prikkelen onszelf iedere werkdag opnieuw om oplossingsgericht te blijven denken.

VL BEELDR WEB Klein 68

Verder professionaliseren

Hard werken is niet erg, dat vinden we leuk. En als er geborreld kan worden doen we dat. Maar daarbij verliezen we ons toekomst- en visieplan niet uit het oog, we weten namelijk heel goed wat we willen. Dat geeft rust, maar houdt ons ook scherp. En het daagt ons uit om samen met onze klanten en partners door heel Europa nog verder te professionaliseren. Op weg naar een nog mooiere toekomst!

Contact

* verplicht velden