Transport

Je kan bij Verdel Logistiek terecht voor het transport van zeecontainers vanuit Rotterdam naar onze eigen loods, maar ook naar andere partijen elders in Nederland. We dragen eveneens de logistieke zorg voor het lossen en palletiseren van containers. Onze eigen planning heeft hierin een regiefunctie, op die manier zijn de lijnen altijd kort.

Daarnaast beschikken wij over eigen vrachtwagens die flexibel inzetbaar zijn. We vinden het nu eenmaal een extra service om ook jouw vervoer te regelen. We hebben ervaren chauffeurs in huis en heel veel contacten binnen de logistieke wereld, zodat we nooit nee hoeven te zeggen. Ook voor een ritje naar het buitenland ben je bij Verdel Logistiek aan het juiste adres.

Transport Partner

Heb jij een kleine spoedzending nodig? Dan staat er nog een Caddy in ons pand, groot genoeg voor een pallet. Dat kan prima van pas komen als er haast is geboden. Wij staan altijd voor jou klaar.

Over Verdel Logistiek

Vanuit het hart van de Randstad werken wij elke dag met veel plezier en passie om onze klanten en partners optimaal van dienst te zijn. Met heel veel vaste samenwerkingen in een uitgebreid Europees netwerk, bevindt onze grootste afzetmarkt zich in de Benelux en Duitsland. Ons afzetgebied in Frankrijk en ScandinavieĢˆ groeit hard. Verdel Logistiek is jouw betrouwbare logistieke partner, die op elk moment tot jouw dienst is.